Zorgvuldige webontwikkeling voor nu en in de toekomst

Elke onderneming, van multinational tot eenmanszaak, krijgt vroeg of laat te maken met ICT-uitdagingen. Logisch, want als software goed aansluit op je bedrijfsvoering, maakt het je onderneming efficiënter en dus winstgevender. Maar goede software ontstaat niet vanzelf en het is al een hele klus om in het oerwoud van ICT-bedrijven erachter te komen wie het meest geschikt is om voor jou aan de slag te gaan.

 

Voor wie op zoek is naar slimme, robuuste software, is DashCare de juiste partij. Wij beloven niet alleen kwaliteit, maar kunnen deze met geautomatiseerde controles, toonaangevende ontwikkelaars en onze ruime ervaring ook aantonen.

 

Naast het ontwikkelen van uiteenlopende diensten als reservering- en betalingssystemen, elektronische patiëntendossiers en meer, geven we geregeld advies over ICT-vraagstukken. Maar of we nu adviseren of ontwikkelen, het doel is altijd dat het werken in een digitale omgeving naadloos aansluit op interne werkprocessen. Daarbij verliezen we gegevensbescherming, gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie nooit uit het oog.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken!


VeiligOversteken.nl

Voor iedereen die regelmatig met vertrouwelijke informatie werkt, zijn datalekken een nachtmerrie. Vooral wanneer het persoonsgegevens betreft, kan het verstrekkende gevolgen hebben als de informatie onveilig wordt verstuurd of verwerkt. Tijdens het ontwikkelen van zorgadministratieplatform Aletta, ontdekten we een grote behoefte om op een laagdrempelige manier vertrouwelijke bestanden te kunnen versturen en ontvangen. Op VeiligOversteken.nl hebben we een oplossing gebouwd die organisaties en professionals in staat stelt om precies dát te doen.

 

Lees meer…

Security en Privacy

DashCare heeft zich gespecialiseerd in privacybescherming en kan adviseren hoe te voorkomen dat gevoelige (persoons)gegevens kunnen worden onderschept of door een datalek in de verkeerde handen komen. Door de ontwikkeling van diverse gevoelige systemen, waarbinnen veel met persoonsgegevens wordt gewerkt, heeft DashCare ruime praktijkervaring met het verantwoord ontwerpen van kritische online infrastructuur die voldoet aan de Wbp en de Europese privacyverordening.

Zorg

DashCare ziet het als een uitdaging om de wirwar aan software bij (middel)grote zorgverleners terug te brengen tot het minimum: een online pakket waarin zoveel mogelijk samenkomt en met elkaar werkt. Eén systeem voor niet alleen jeugdhulp of wmo, maar waarin een zo groot mogelijk deel van de administratie van een zorgverlener wordt geregeld. Met geïnteresseerde zorgaanbieders gaan we graag in gesprek over de mogelijkheden.

 

Daarnaast heeft DashCare sinds de decentralisatie software voor jeugdhulpadministratie ontwikkeld. Het heeft geresulteerd in het veelomvattende pakket Aletta, waarmee de meestvoorkomende taken binnen de jeugdhulpadministratie aan de kant van jeugdhulpregio's en gemeenten mee kunnen worden uitgevoerd. Het geeft de gemeenschappelijke regeling of regionale uitvoerder, de back offices van de deelnemende gemeenten én de zorgaanbieders inzicht in de afgesloten contracten en geleverde producten/trajecten. Declaratie, uitputtingsanalyse en communicatie tussen de jeugdhulpaanbieder en de regio zijn enkele van de mogelijkheden die Aletta biedt.

 

Hoewel de doelgroepen van wmo en jeugdzorg verschillen, lijken de achterliggende administratieve processen erg veel op elkaar. Aletta is daarom eenvoudig aan te passen naar een veelomvattend platform voor wmo-administratie, dat door zowel gemeenten als zorgverleners kan worden ingezet.

 

Klik hier om meer te lezen over Aletta.